Gietvloer espressobar Hugo

Gietvloer espressobar Hugo

Binnenkijken bij;

Espressobar Hugo was al een geliefd trefpunt, maar het totaal vernieuwde interieur maakt deze espressobar helemaal de hotspot van Gorinchem. De strakke Van Hollandse Bodem gietvloer is niet alleen een praktische oplossing voor deze drukbezochte plek, het past ook perfect bij de nieuwe inrichting. Vorige week gingen we langs om foto’s te nemen van het eindresultaat en deze delen we graag in dit blog.

gietvloer espressobar Hugo

Origineel, sfeervol en gemoedelijk, zo laat de vernieuwde Hugo zich het best omschrijven. Een eyecatcher in dit interieur is de authentieke bar met kleine lades met prachtig marmeren blad. Ook het oude balkenplafond in combinatie met de verlichting geeft de ruimte een sfeervolle uitstraling. Achterin is de doorkijk naar de keuken prachtig afgewerkt met authentieke luiken en er is een intiem hoekje met een ”groen” plafond gecreëerd. De planten groeien hier als het ware uit het plafond. De wand tegenover de bar is bekleed met behang dat doet denken aan een oude muurschildering. Qua interieur gebeurd er veel in de ruimte, daarom is het mooi dat de vloer een strakke rustige basis vormt. Daarnaast is de vloer erg praktisch voor een ruimte als deze. Er is dagelijks veel in-en uitloop en er wil nog wel eens wat op de grond vallen. De gietvloer is dan makkelijk schoon te maken en naadloos, waardoor er geen plekken zijn waar het vuil zich kan ophopen.

gietvloer espressobar Hugoespressobar Hugo gietvloer

Benieuwd geworden naar espressobar Hugo of onze gietvloeren? Wellicht kunt u een bezoek aan onze showroom in Gorinchem combineren met een bezoekje aan Hugo. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak.

 

http://espressobar-hugo.nl/

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.