Béton Ciré

Luxe en robuust

Onze Béton Ciré vloer of wanden hebben een prachtige luxe uitstraling. Het natuurlijke materiaal wordt door puur vakmanschap aangebracht en door de opbouw en uitstraling van het materiaal ziet het er ook nog eens robuust uit. Béton Ciré is geschikt voor alle plaatsen die u eens extra wilt uitlichten.

Flexibel en sterk

Onze Béton Ciré op cementbasis zonder toevoeging van het zachtere kalk. Het is daardoor een harde afwerking die toch heel flexibele eigenschappen heeft. Uniek in zijn soort!

Natuurlijk

De Béton Ciré is opgebouwd uit zeer fijne en iets grovere deeltjes, een voorwaarde voor een ideale waterdichtheid. Dit geeft ook een extra dimensie in de afwerking waardoor een mooie naadloze natuurlijke afwerking ontstaat.

Kleuren Béton Ciré

Béton Ciré wordt op kleur gebracht met lichtechte, minerale pigmenten. De meeste kleuren uit ons palet hebben een natuurlijke steenachtige uitstraling. Daarnaast verkopen we een serie grijstinten met een stoere en zakelijke betonlook gietvloer. De kleuren zijn geïnspireerd op voornamelijk Nederlandse grond- en steensoorten.

Mogelijkheden Béton Ciré vloer of wand

Béton Ciré vloer of wand is op bijna alle ondergronden aan te brengen. Maar het beste is een stevige, harde en draagkrachtige ondergrond. Béton Ciré kan prima worden aangebracht over bestaande tegels. Ideaal bij het renoveren van keukens en badkamers. Ook is het naast wandafwerking ook uitstekend aan te brengen op meubels en keukens. De mogelijkheden zijn grenzeloos!

Hand van de meester

Door verschillende applicatiemethodes krijgt het Béton Ciré een ruig en weelderig, meer wolkig, of een juist effen, meer ingetogen uiterlijk. Laat u inspireren door onze verwerkers.

Badkamer zonder tegels

Combineer gebruiksgemak met ultieme luxe door het toepassen van onze robuuste naadloze wandafwerking. Béton Ciré is alkalisch en daarmee schimmelwerend.

Combinatie met onze gietvloer

De natuurlijke robuuste uitstraling vormt een prachtig contrast met onze strakke naadloze gietvloer. De materialen versterken elkaar en vullen elkaar aan. Beiden hebben een belangrijke eigenschap met elkaar gemeen, ze kunnen volledig naadloos worden aangebracht