Gietvloer Rotterdam

Binnenkijken bij…

Een prachtige woning in Rotterdam

Enige tijd terug werkten wij mee aan een project in Rotterdam. Graag laten we jullie deze week het eindresultaat zien.

Gietvloer Rotterdam

Ruimtelijke vide

Deze moderne, ruime nieuwbouwwoning in Rotterdam is volledig ingericht volgens de laatste trends en laat menig designhart waarschijnlijk wel sneller kloppen. Een eyecatcher in de ruimte is de opening in het plafond tussen de twee verdiepingen, waardoor aan de voorzijde van de woning een enorme open ruimte ontstaat. De hoogte wordt hier benadrukt door verschillende Tom Dixon lampen, deze geven de strakke ruimte een speels effect.
gietvloer Rotterdam

Gietvloer

Op de verdieping wordt het ruimtelijke gevoel van de opening versterkten door een glazen afscheiding, waardoor je zo naar beneden kijkt. Op beide verdiepingen is gekozen voor een strakke, betonlook gietvloer. Deze past perfect in deze strakke woning en het naadloze karakter maakt de etages nog ruimtelijker.
Gietvloer Rotterdam

Stalen kozijnen

Op alle verdiepingen is gekozen voor donkere raamkozijnen. Dit is door het gebruik van zwarte stalen kozijnen, overal in de woning mooi doorgetrokken. Op de foto’s is ook goed te zien hoe mooi de combinatie is van een gietvloer, zwarte stalen kozijnen, glas en een greeploze mat zwarte keuken. In deze woonkeuken zijn deze strakke materialen gecombineerd met hout en velours, wat weer meer warmte geeft aan de strakke basis.
gietvloer Rotterdamgietvloer Rotterdam keuken stalen kozijnen

Interesse in deze prachtige, complete woning? De Catharina Van Zoelenlaan 44 in Rotterdam staat te koop. Voor meer informatie over deze woning verwijzen we je door naar Funda.nl. Voor meer informatie over de gietvloer helpen wij uiteraard graag. Neem contact op met ons en maak vrijblijvend een afspraak.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.