Gietvloer badkamer ensuite

Binnenkijken bij…

Een nieuwbouwwoning met een unieke badkamer ensuite

Afgelopen maand namen we de camera mee naar Rijswijk, om daar een uniek project te fotograferen.
In dit blog delen we de foto’s.

Droombadkamer

Misschien ken je ze wel, van die heerlijke luxe hotelkamers waarvan je denkt ‘dit zou ik thuis ook wel willen’’. Dat is precies het gevoel dat dit interieur bij ons opriep. De indeling van de twee verdiepingen van deze nieuwbouwwoning is totaal omgegooid en dat is heel goed uitgepakt.

Badkamer ensuite gietvloer

Marmer

Het meest opvallend aan de eerste verdieping is de prachtige badkamer ensuite met inloopkast. De rust, ruimte en luxe die deze ruimte uitstralen, maken dit echt een droominterieur. De glazen deuren met stalen kozijnen benadrukken de ruimte nog eens extra. Een speels detail is het glazen raam tussen de slaap-en badkamer, hierdoor vormen de kamers nog meer een eenheid. In de badkamer is gekozen voor indrukwekkende marmeren panelen, die de badkamer een extra luxe uitstraling geven. Met de lichte gietvloer wordt de rust behouden, de vloer loopt naadloos door op de verdiepingen. Het opvallende mat zwarte bad steekt prachtig af bij de lichte Van Hollandse Bodem gietvloer. Doordat het geheel rustig is gehouden en de verlichting goed is gekozen, worden precies de juiste accenten uitgelicht.

Gietvloer badkamer ensuite

Inloopkast

De badkamer staat in open verbinding met de lichte inloopkast. De indeling is alleen mooi, maar dus ook nog eens bijzonde praktisch.

Gietvloer badkamer ensuite

Gietvloer slaapkamer badkamer ensuite

Toiletten

De combinatie van een gietvloer met marmer is ook doorgetrokken in de toiletten op de verschillende verdiepingen. Op de begane grond is dit ook mooi in combinatie met de gekozen houten vloer.

Gietvloer toilet slaapkamer

Geïnteresseerd in een gietvloer?

Ook aan de slag met uw badkamer of interieur? Onze gietvloeren kunnen een mooie, rustige basis vormen voor diverse interieur stijlen. Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.