Gietvloer keuken Amsterdam

Binnenkijken bij…

Een nieuwbouwwoning in de Amsterdamse Houthaven

Genoeg ruimte, een dakterras, wonen aan het water, maar ook op loopafstand van het Amsterdamse centrum lijkt bijna onmogelijk, toch wist één van onze klanten zo’n plek te bemachtigen. Wij waren uiteraard blij dat we langs mochten komen om naar het eindresultaat te kijken en foto’s te nemen!

Gietvloer Amsterdam

De Amsterdamse Houthavens

De Houthaven is een haven langs het IJ in het westelijk havengebied van Amsterdam. Ooit een van de belangrijkste handelshavens ter wereld. Nu wordt het gebied getransformeerd tot een levendige groene eilanden-wijk. Aan de noordkant wordt de haven begrensd door de strekdam in het IJ, aan de zuidzijde door de Spaarndammerbuurt.
Amsterdam Houthaven nieuwbouw gietvloer

Vide

Bij een van de nieuwbouwwoningen mochten wij op drie woonlagen onze Van Hollandse Bodem gietvloer aanbrengen. Op één verdieping kozen de bewoners voor een houten vloer. Dankzij een ruime vide met veel glas zijn de eerste en tweede woonlaag met elkaar verbonden. Het gebruik van verschillende materialen op de vloer geeft hier een extra mooi effect.

Gietvloer Amsterdam interieur keuken houthaven

Keuken

Met veel daglicht op de vier verschillende woonlagen waren de bewoners niet gebonden aan een vaste indeling. In dit geval is gekozen voor een keuken op onderste woonlaag. Hier is een lichte gietvloer aangebracht die niet alleen praktische is, maar ook een mooi contrast geeft met de donkere houten keuken.

Gietvloer Amsterdam

Op de andere verdiepingen met onze gietvloeren bevinden zich de slaap- en badkamers. Op de overloop is een creatieve oplossing bedacht voor de werkplek met een mooi maatwerk boomstam werkblad en speelse verlichting.

Gietvloer slaapkamer Amsterdam interieur

Leuk detail aan dit project was dat wij de vorige woning van deze klant ook al van onze gietvloer mochten voorzien en nu na jaren hun nieuwbouwhuis dus weer. Ook een verbouwing of verhuizing in de planning en benieuwd naar wat we kunnen beteken voor uw nieuwe interieur? Kom inspiratie op doen in één van onze showrooms of maak een afspraak met onze adviseurs.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.