gietvloer woonkamer Van Hollandse Bodem Dordrecht

Binnenkijken bij…

Een modern nieuwbouwhuis in Dordrecht

gietvloer trap

Afgelopen week bezochten we met de camera een opgeleverd project in Dordrecht met een Van Hollandse Bodem gietvloer en microcement wanden in de badkamers. In dit fotoblog delen we het indrukwekkende eindresultaat.

gietvloer interieur Dordrecht

Zichtlijnen

Al bij het pad naar de voordeur is te zien dat de bewoners van dit project zorgvuldig hebben nagedacht over de vormgeving van zowel het interieur als het exterieur. De tegels naar de voordeur toe lopen aan de achterzijde van het huis in dezelfde lijn door. Ook binnen vallen de zichtlijnen op. Doordat er veel gebruik is gemaakt van glas, heb je overal zicht op de tuin en de landelijke omgeving. Stijl Architecten uit Dordrecht heeft heel goed geluisterd naar de wensen van de klant en alles is tot in detail uitgewerkt. Het interieur hebben de bewoners zelf vormgegeven met meubels van Van der Donk interieur en stoffering van Qiid.

Gietvloer Dordrecht woonkamer keuken

Haard als eyecatcher

Een andere eyecatcher in de ruimte is de enorme haard die de zithoek en eethoek van elkaar scheidt. De wand is rondom bekleed met een karakteristieke natuursteen soort die ook buiten doorloopt in een kolom naar boven. Dit benadrukt de eenheid van binnen en buiten ook weer.

gietvloer Dordrecht woonkamer

Stalen Taatsdeuren

De verschillende ruimten lopen over het algemeen in elkaar over, alleen de hal kan worden afgesloten doormidden van indrukwekkende stalen glazen taatsdeuren. Het gevoel van eenheid wordt versterkt door de doorlopende, naadloze gietvloer.

gietvloer interieur badkamer dordrecht

Microcement

Ook op de bovenverdieping is gekozen voor een Van Hollandse Bodem gietvloer. In de badkamer is de gietvloer gecombineerd met hetzelfde natuursteen dat beneden is gebruikt op de haard. De overige wanden zijn afgewerkt met ons waterdichte microcement.

Nieuw bouwen?

Zelf ook plannen voor een nieuwbouwhuis? Kom dan eens langs in één van onze showrooms in Gorinchem of Purmerend en laat je inspireren op het gebied van gietvloeren en microcement. We vertellen graag alles over de mogelijkheden voor zowel nieuwbouw als verbouw en voor muren en wanden.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.