Woonkeuken microcement

Binnenkijken bij…

Prachtige woning in Gorinchem met microcement vloer

Naast Pu-vloeren maken wij ook microcement vloeren, afgelopen maand mochten we een kijkje nemen in een prachtige vrijstaande woning in Gorinchem met een Van Hollandse Bodem microcement vloer.

Microcement vloer Gorinchem

Van twee twee-onder-een-kap woningen één huis maken is een hele uitdaging. De indeling van het huis moet volledig aangepast worden en de verschillende ruime ruimtes moeten ook sfeervol blijven. Deze klant in Gorinchem is er goed in geslaagd om van twee huizen één schitterend huis te maken.

Gietvloer microcement Gorinchem

Er is gekozen voor een stoere microcement vloer in een neutrale, natuurlijke tint. Daarnaast is er een mooie combinatie gemaakt met verschillende andere materialen. Zo zijn de indrukwekkende deuren van hout, sommige muren gemetseld met authentieke, gebruikte stenen, details aan meubels en lampen van staal en verschillende stoffen gecombineerd in de zithoek.

gietvloer microcement

Voor een mooi geheel is het microcement aangebracht op de gehele begane grond. De keuken is strak met een indrukwekkende mat zwarte keuken, maar toch heel warm en sfeervol.

gietvloer microcement

Qua meubels heeft deze klant gekozen voor een mix van moderne designmeubels gecombineerd met unieke klassieke items van onder andere  Fabriek NL. Dit draagt allemaal bij aan de persoonlijke sfeer van het interieur. Ook zie je goed dat er aandacht is besteed aan de verlichting. Alles is in balans en bepaalde hoeken en objecten worden extra uitgelicht.

Bezoek onze showrooms

Benieuwd naar de eigenschappen en mogelijkheden van microcement? In onze showrooms kunnen we u duidelijk de verschillen tussen een Pu-gietvloeren en microcement laten zien. Daarnaast kunnen u alles vertellen over de eigenschappen van de verschillende gietvloeren.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.