Gietvloer woonkamer aanbouw

Binnenkijken bij…

Een verbouwde vrijstaande woning, midden in de polder

Enige tijd terug brachten onze gietvloer specialisten een betonlook vloer aan in een verbouwde woning op het Brabantse platteland. Inmiddels is de verbouwing zo goed als klaar. De bewoners hebben nog wel enkele punten op hun lijstje staan om verder af te werken, maar wij mochten gelukkig alvast langs komen om foto’s te maken van hun Van Hollandse Bodem gietvloer.

gietvloer keuken verbouwing betonlook

Aanbouw

De bewoners hadden al enige tijd een ”gietvloer wens” en met de verbouwing werd dit eindelijk werkelijkheid. De achterkant van de woning was altijd al een plek waar iedereen als het ware naar toe werd getrokken en na de verbouwing is dat zeker niet minder geworden. De achterzijde is volledig van glas, afgewerkt met strakke zwarte kozijnen. Je kijkt zo de prachtige tuin en het polderlandschap in. Niet alleen het glas in de achterwand zorgt voor veel daglicht, ook de twee strakke lichtkoepels boven de keuken geven een mooie lichtinval.

gietvloer betonlook verbouwing

Het grote oppervlak van de woning wordt extra benadrukt door deze naadloze gietvloer. Op de foto’s zie je dat de bewoners de vloer mooi combineren met verschillende materialen en overal in de woning gezellige hoekjes hebben gecreëerd. Er zijn diverse kleden, houten krukjes, een authentieke kast en verschillende unieke accessoire gebruikt, maar door de vloer is alles toch een geheel.

gietvloer betonlook woonkamer

In het oog springend is ook de bijzonder ruime, lichte keuken met een prachtig groot kookeiland. Ook vanuit de keuken heb je mooi zicht op de tuin en doordat dezelfde vloer overal is doorgetrokken blijft alles, ondanks de verschillende functies, toch mooi één geheel.

gietvloer verbouwinggietvloer woonkamer

Benieuwd naar de mogelijkheden van een gietvloer voor jouw huis?
Kom langs in onze ruime showrooms in Gorinchem of Purmerend en bekijk ons brede aanbod.

gietvloer verbouwing

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.