Gietvloer Lisse Woonkeuken

Binnenkijken bij een droomhuis in Lisse

Op een zonnige voorjaarsdag bezochten wij een droomhuis in het bloemendorp Lisse. Deze vrijstaande woning is op meerdere verdiepingen voorzien van een Van Hollandse Bodem gietvloer. We zijn dan ook blij dat we deze foto’s met jullie kunnen delen.

gietvloer Lisse

Daglicht & natuurlijke materialen

Wat direct opvalt in deze woning is de hoeveelheid daglicht en het gebruik van karakteristieke houten spanten. Het ontwerp van deze woning is strak en modern, maar het hout geeft de woning extra warmte en karakter. De bewoners zijn zelf nauw betrokken geweest bij zowel het ontwerp van de woning als het interieur. Als bepaalde items niet beschikbaar waren, werden deze op maat gemaakt. Zo is er veel gebruik gemaakt van maatwerk in hout als, pilaren, traptreden, verlichting en wastafels.

gietvloer Lisse

Dit maatwerk in hout komt extra mooi uit op de strakke Van Hollandse Bodem gietvloer. De bijzonder ruime woonkamer oogt door de naadloze gietvloer nog ruimer. De ruimte wordt nog eens benadrukt door de lange bank in de lengte van de woonkamer. Niet alleen in het interieur is gebruik gemaakt van details in hout, de spanten zijn ook opgenomen in de architectuur van de woning.

gietvloer Lisse

Gietvloer Lisse

In de hal is de trap een echte eyecatcher. De treden zijn stoer, robuust, maar toch warm en geven een prachtig contrast met het koude staal. De gietvloer vormt hier een prachtige rustige basis.

Gietvloer Lisse

Vide

Boven is er een indrukwekkende vide, waar zich de slaapkamer bevindt. De slaapkamer kijkt uit op de tuin en het water en er is een badkamer en suite gecreëerd. De gietvloer loopt prachtig door van de slaapkamer naar de badkamer en de inloopkast.

gietvloer Lisse

gietvloer Lisse

In de tweede badkamer boven in gekozen voor een flitsend gouden tegeltje. Op de foto’s is goed te zien hoe de drain meegenoten kan worden met de gietvloer.

Gietvloer drain Lisse

Van Hollandse Bodem

Ook verhuis-of verbouwplannen. Er is veel mogelijk met een Van Hollandse Bodem gietvloer of microcement. Kom eens langs in één van onze showrooms en ontdek de mogelijkheden.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.