Kalkpleister Van Hollandse Bodem

Nieuwe decoratieve wandafwerkingen

Verbouwing showroom

Onze showrooms veranderen regelmatig. Deze week worden de wanden grondig aangepakt. En binnenkort is het interieur aan de beurt. Dat wij naast gietvloeren ook veel met decoratieve muurafwerkingen doen is bij velen wel bekend. Naast microcement en metaal stuc zijn er vanaf deze week ook kalkpleister en een glinsterende beton muurafwerkingen te zien in onze showroom.

Kalkpleister

Een lange zijde van de showroom wordt deze week volledig voorzien van een donkere kalkpleister. Wij hebben gekozen voor een chique donkere kleur, maar de keuze is enorm. Er zijn wel honderd verschillende tinten waar u uit kunt kiezen. De structuur van dit materiaal kan uw interieur een geheel andere look geven. Doordat het handwerk is, kan het materiaal op verschillende manieren worden aangebracht. Zo kan de muur naar wens worden bewerkt en kunnen er zelfs motieven in worden gemaakt. Net als bij microcement dienen de muren behang klaar te zijn, voordat wij er mee aan de slag gaan. U kunt er rekening mee houden dat wij 3 tot 4 dagen bezig zijn met het aanbrengen van dit materiaal. Dit is omdat wij de verschillende lagen, primerlaag – betonlaag  – kalklaag – waxlaag, niet in 1 dag kunnen aanbrengen.

Kalkpleister showroom Van Hollandse BodemKalkwanden Van Hollandse Bodem

Muro beton met subtiele glinstering

De subtiel glinsterende beton muurafwerking Muro, is aangebracht op een lange wand in de designstudio van Van der Donk interieur (andere winkel binnen het Design Center waar onze showroom is gevestigd). Het aanbrengen van deze unieke decoratieve wandafwerking neemt eveneens 3 tot 4 dagen in beslag. De lagen die bij dit systeem worden aangebracht zijn eveneens een primer, dan een beton laag met glinster en tot slot wordt het geheel opgepoetst met een wax laag.

Muro decoratieve wandafwerking

Muro decoratieve wandafwerking

Wilt u uw nieuwe of bestaande interieur een andere look geven met één van onze decoratieve wandafwerkingen? Kom inspiratie op doen in het Design Center in Gorinchem, ervaar de verschillende materialen en laat u informeren over de mogelijkheden.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.