Gietvloer kinderkamer Wijk bij Duurstede

Een gietvloer in de kinderkamer

Wanneer we op zoek gaan naar ideeën voor het interieur van een kinderkamer zijn de suggesties eindeloos. Maar zoals bij iedere ruimte in huis is een goede basis ook bepalend. Daarom in dit blog meer over de voordelen van een gietvloer in de kinderkamer.

gietvloer kinderkamer blauw

Jongens kamer met een gietvloer als basis

 

Kinderen doen vaak veel meer op hun kamertje dan alleen slapen, ze spelen en leren er. Het is vaak echt hun ‘’eigen’’ plekje. Door de jaren heen zie je een kinderkamer nogal eens veranderen. Dan is het fijn om een vloer te hebben die tijdloos is en aansluit bij verschillende stijlen.

Gietvloer kinderkamer

Praktische kant

Een gietvloer is niet alleen een tijdloze keuze. Kinderkamervloeren hebben het vaak zwaar te voorduren, maar onze gietvloeren zijn een duurzame basis en hebben daarnaast een geluiddempend karakter. Een gietvloer voelt ook zonder vloerverwarming niet koud, maar aangenaam aan, uitstekend om op te spelen dus.

Daarnaast is het, zeker in een kinderkamer, mooi meegenomen dat de vloer onderhoudsarm en makkelijk te reinigen is. Doordat we alle gewenste kleuren voor u kunnen mengen is er heen veel mogelijk.

Gietvloer kinderkamer roze

Meisjeskamer met een gietvloer als neutrale basis

Scholen en kinderdagverblijven

Een gietvloer is zelfs zo praktisch met kinderen dat ze ook veel worden aangebracht in scholen en kinderdagverblijven. De onderstaande voordelen maken een gietvloer de beste keuze voor kinderdagverblijven en scholen.

 • Brandvertragende werking
 • Mogelijkheid tot antislip laag
 • Slijtvast
 • Duurzaam
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Vochtbestendig
 • Hoge mate van UV-stabiliteit
 • Naadloze karakter
 • Stof-en allergievrij

Na het zien van deze kinderkamers ook enthousiast geworden? In onze winkel vindt u grote gietvloerstalen in talloze kleuren, uiteraard kunt altijd even langs komen om te kijken of een gietvloer ook iets voor u is.

Gietvloer kinderkamer

Gietvloeren gecombineerd met een microcement wand

 

1 Reactie
 • Pingback:Is een gietvloer in de baby- of kinderkamer verstandig?
  Geplaatst op 11:06h, 15 augustus

  […] De vloer in de kinderkamer is voor kinderen één grote speelruimte. De vloer in een kinderkamer wordt dan ook zeer intensief gebruikt. Een gietvloer is een heel gunstige vloer om op te spelen, zonder dat het slijt. Omdat er kunststof aan het cement is toegevoegd, zal de vloer nooit koud aanvoelen en kunnen kinderen comfortabel spelen. Mocht er drinken op de vloer gemorst worden, dan is dit geen enkel probleem en is het vocht gemakkelijk weg te halen. Daarnaast heeft een gietvloer ook geluiddempende eigenschappen. Mocht er heel druk gespeeld worden, dan zul je hier op de benedenverdieping nauwelijks last van hebben. […]