GIETVLOER BADKAMER VAN HOLLANDSE BODEM

Een mooie basis voor iedere badkamer

“Een gietvloer in de badkamer is dat ook mogelijk?” Regelmatig krijgen we die vraag van onze klanten. De badkamer krijgt een steeds prominentere rol waarbij het esthetische aspect steeds belangrijker wordt. Het is naast een functionele ruimte ook een plek waar u kunt ontspannen. Een gietvloer is een naadloze hygiënische vloer die erg makkelijk is ter reinigen en daar uitstekend bij past.

Degelijk en veilig

Wij kunnen deze vloer moeiteloos op de drainage-goot aansluiten zodat u niet bang hoeft te zijn voor lekkages. Mocht het nodig zijn kunnen wij zelfs vooraf de ondervloer maken zodat er ook voldoende afschot gecreëerd wordt in uw inloopdouche. Ook is het mogelijk om eventueel een stroeve lak toe te passen in uw inloopdouche zodat u de veiligheid voor u en uw gezin ook kunt garanderen. Laat u gerust informeren door een van onze verkoopadviseurs.

Voor elk budget een gietvloer badkamer

De prijs van een gietvloer in uw badkamer is natuurlijk afhankelijk van het aantal vierkante meters. Daarnaast spelen ook het materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen een rol. Omdat wij u goed adviseren en uw verwachtingen bespreken kunnen wij voor elk budget de perfecte vloer leveren. Van een eenvoudige coatingvloer tot een hoogwaardige, UV-stabiele polyurethaan gietvloer.

Gietvloer microcement badkamer douche

Benieuwd wat een gietvloer kost?

Van Hollandse Bodem

Duurzaamheid en kwaliteit zijn een bewuste keuze voor ons. We onderscheiden ons door uitsluitend te werken met hoogwaardige materialen, zodat u jarenlang probleemloos plezier kunt hebben van uw badkamervloer. Daarnaast werken we alleen met gedreven vakmensen om met zekerheid de kwaliteit te kunnen leveren die we onszelf ten doel stellen.

Wilt u:

  •  de juiste gietvloer voor uw budget;
  •  een gietvloer waar u jarenlang plezier van heeft;
  • kwalitatief advies van specialisten;
  • een gietvloer van vakmensen met 15 jaar ervaring?

Dan kiest u voor een gietvloer van Van Hollandse Bodem! Neem contact op of kom langs in onze showroom.

Interesse in een gietvloer en benieuwd hoe deze wordt aangebracht? In ons filmpje hebben we meegekeken met de diverse stappen van het gietproces.

Van Hollandse Bodem gietproces

Van Hollandse Bodem werkt volgens de volgende keurmerken:

NOA Afbouw Garantie

Garantie van een NOA afbouwbedrijf Een NOA-afbouwbedrijf maakt heldere afspraken. U tekent niet voor kleine lettertjes en kunt erop vertrouwen dat u met vakmensen in zee gaat. Toch willen wij u daarnaast ook twee extra garanties bieden: ▪ De NOA afbouwbedrijven leveren een perfect eindresultaat ▪ NOA staat in geval van geschillen borg voor een goede afhandeling Die garanties zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw verbouwing of bouw over kunt laten aan de experts

Efectis Nederland

De polyurethanen waar wij mee werken zijn uitgebreid getest door Efectis. De europesche hoofdrolspeler op het gebied van brandonderzoek. Wel zo fijn om te weten daat u met uw gezin op een brandveilige vloer leeft.

BREEMAN: Code for a sustainable built environment

Onze producten zijn duurzaam. Dit is vastgelegd in de BREEAM beoordelingsmethode. Dus goed voor u en uw omgeving.

PEUTZ

Peutz adviseert ons op het gebied van akoestiek. Dit vinden wij erg belangrijk omdat wij ook veel vloeren in bijvoorbeeld appartementen maken. Vraag onze adviseurs naar de diverse geluidsreducerende oplossingen die wij kunnen bieden.

AGBB

Door het gebruik van oplosmiddelvrije harsen en oplosmiddelvrije of watergedragen coatings, zijn de producten waaruit de systemen zijn opgebouwd, milieuvriendelijk. Dit hebben wij onafhankelijk getest bij het Duitse Umwelt Bundesambt. Weer een extra zekerheid voor u als koper.

TNO

Onze polyurethaan gietvloersystemen zijn slijtvast, UV stabiel en hebben een grote mate van rek. Daarom werken wij nauw samen met keuringsinstanties om deze kwaliteit te testen en te kunnen waarborgen.