Schoonheidssalon Lalana gietvloer

Gietvloer & gezondheidszorg

Hygiënisch en duurzaam

In ons blog delen we graag inspirerende interieur ideeën met u, maar in dit blog belichten we de functionele kant van een gietvloer.

In de gezondheidszorg is een goede hygiëne van groot belang. Of u nu werkt in een fysiotherapiepraktijk, ziekenhuis, zorgcentrum, tandartspraktijk of schoonheidssalon, de vloeren moeten vuilafstotend en eenvoudig te reinigen zijn. Voor soortgelijke doeleinden is het ook goed om te weten dat onze gietvloeren duurzaam, slijtvast, vloeistofdicht, stof-en allergievrij en brandwerend zijn. En daarnaast geen verborgen vuil kennen.

Van Hollandse Bodem levert al jarenlang gietvloeren aan diverse gezondheidsinstanties. Hierdoor kunnen wij u verschillende voorbeelden en referentieprojecten laten zien. Door onze ervaring hebben wij ook de kennis in huis om u op de juiste manier te adviseren bij uw vloerkeuze.

Huidkliniek Lalana gietvloerHuidkliniek Lalana koos voor een Van Hollandse Bodem gietvloer in combinatie met een wonderwall wand. De hygiene en het feit dat een gietvloer eenvoudig te reinigen is waren de voornaamste redenen om voor een gietvloer te kiezen, maar ook esthetisch gezien vond de eigenaresse dit de beste keuze. De huidkliniek is vervolgens ook verkozen tot ”Beste Schoonheidssalon van Nederland”!

gietvloer fysiotherapiepraktijk

Naast de hygiënische voordelen zijn onze gietvloeren ook nog eens zeer slijtvast en geschikt voor zware belasting. Hierdoor is een gietvloer ook bijzonder bruikbaar voor een fysiotherapiepraktijk. Zo hebben wij ook de bovenstaande gietvloeren in het pand van Fysiotherapiepraktijk de Waard in Hardinxveld-Giessendam mogen aanbrengen.
Gietvloer sportcentrumDoordat onze vloeren naadloos zijn en wij ook een dempende onderlaag aan kunnen brengen, is het ook aangenaam sporten op een gietvloer. Tegenwoordig zie je ook veel sportscholen die inspelen op de industriële interieurtrends, daar past een gietvloer natuurlijk perfect bij.

Gietvloer wachtkamer tandarts
Bij de tandarts is hygiëne ook van groot belang, om die reden leveren wij ook regelmatig aan tandartspraktijken. Op de bovenstaande foto’s van de wachtruimte bij een tandartspraktijk is te zien dat het eindresultaat ook nog eens zeer fraai is.

Bent u op zoek naar een hygiënische, duurzame en vloeistofdichte vloer, wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.


BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.