Gietvloer voor bedrijven

Gietvloeren in uw bedrijfsruimte

Gietvloer op de werkvloer

Heeft u wel eens gedacht aan een gietvloer als werkvloer? Door de veelzijdigheid van het materiaal is een gietvloer geschikt voor iedere ruimte, van kantoorpand tot restaurant, van winkel tot sportschool. Deze praktische vloeren zullen zowel door uw klanten als uw medewerkers gewaardeerd worden.

Waarom een gietvloer in uw bedrijfsruimte

Er zijn genoeg goede praktische redenen om een gietvloer te leggen in uw bedrijfsruimte. Deze gegoten vloeren zijn:

  • een duurzame investering;
  • onderhoudsvrij en slijtvast;
  • gemakkelijk te reinigen;
  • stofvrij en schoon;
  • leverbaar in uiteenlopende kleuren.

Naast praktische argumenten is een gietvloer in uw bedrijfsruimte ook visueel aantrekkelijk. De cleane, design uitstraling van een gietvloer laat de ruimte er groter uitzien en is in vele panden toepasbaar.

Op maat gemaakte werkvloer

Afhankelijk van uw wensen en budget zijn er verschillende mogelijke gietvloeren, van een eenvoudige coatingvloer tot een hoogwaardige polyurethaan gietvloer. Ons maatwerk geldt ook voor de kleur van de vloer. Er kunnen meer kleuropties worden gerealiseerd dan u verwacht! En of u nu kiest voor een uni vloer of een combinatie van kleuren, al onze gietvloeren zijn UV-bestendig en behouden jaar na jaar hun kleur.

Onze gietvloeren zijn maatwerk en dit biedt oneindige mogelijkheden. Kijk hiervoor eens bij onze referenties. Een leuk voorbeeld is de gietvloer met projectie.

gietvloer zakelijk mac donnalds

Belangrijk voor uw bedrijf: HACCP certificering

HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points en is een controle op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid. Een HACCP gecertificeerde vloer is bij uitstek geschikt voor voedselproducerende bedrijven. Gietvloeren van Van Hollandse Bodem zijn HACCP gecertificeerd.

zakelijke gietvloer bijenkorf

Duurzaamheid en kwaliteit maken het onderscheid

Wij vinden het belangrijk dat u jarenlang plezier heeft van uw gietvloer. Daarom hebben we bewust de keuze gemaakt om duurzaamheid en kwaliteit van onze vloeren voorop te stellen.

Van Hollandse Bodem onderscheidt zich door uitsluitend met hoogwaardige materialen te werken. Onze gietvloeren zijn duurzaam in elk opzicht. Niet alleen qua levensduur en onderhoud, de vloeren van polyurethanen worden gemaakt van natuurlijke materialen. Zo is een plantaardige olie het grootste bestanddeel.

Gietvloer zakelijk kliniek

Waarom een gietvloer van Van Hollandse Bodem?

Gietvloeren zijn onze passie en we gaan dan ook voor het beste resultaat, bij elk project. Naast het bieden van kwalitatieve producten, werken we alleen met gedreven vakmensen om de gietvloer te leggen. Zo kunnen wij met zekerheid die kwaliteit leveren die we onszelf ten doel hebben gesteld.
Wilt u:

  • uw bedrijfspand een goede uitstraling geven;
  • een duurzame investering doen;
  • werken in een schone omgeving;
  • de juiste gietvloer voor uw budget;
  • werken met vakmensen met passie voor hun werk en 15 jaar ervaring?

Dan is Van Hollandse Bodem uw partner. Neem contact op of kom langs in onze showroom. Wij komen natuurlijk ook graag bij u langs.