GIETVLOER WOONKAMER VAN HOLLANDSE BODEM

Een stijlvolle basis voor uw woonkamer

Van Hollandse Bodem heeft een passie voor gietvloeren en dat is niet voor niets. Door de veelzijdigheid van het materiaal en de kennis van onze vakmensen kunnen we voor elke woonkamer weer een vloer naar wens creëeren. Dat maakt ons werk zo mooi. Wij gaan voor het beste, voor u!

Er zijn gietvloeren en gietvloeren voor de woonkamer

Bent u op zoek naar een gietvloer betonlook voor uw woonkamer dan merkt u al gauw dat er uiteenlopende aanbieders en prijzen zijn. Er zijn dan ook verschillen in gietvloeren. Een gietlaag kan gemaakt worden met epoxy of polyurethaan. Epoxy is bijvoorbeeld niet scheuroverbruggend of UV-bestendig. Dat is prima geschikt voor uw garage maar niet als woonvloer in uw nieuwe woning. Onze alifatische polyurethanen zijn daarentegen scheuroverbruggend en UV stabiel. Dit is uitermate geschikt om jarenlang zorgeloos plezier van te hebben.

Voor elk budget een gietvloer

De prijs van een gietvloer is natuurlijk afhankelijk van het aantal vierkante meters van uw woonkamer. Daarnaast spelen ook het materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen een rol. Omdat wij u goed adviseren en uw verwachtingen bespreken kunnen wij voor elk budget de perfecte vloer leveren. Van een eenvoudige coatingvloer tot een hoogwaardige, UV-stabiele polyurethaan gietvloer.

Benieuwd wat een gietvloer kost?

Gietvloeren van Van Hollandse Bodem

Duurzaamheid en kwaliteit zijn een bewuste keuze voor ons. We onderscheiden ons door uitsluitend te werken met hoogwaardige materialen, zodat u jarenlang probleemloos plezier kunt hebben van uw vloer. Daarnaast werken we alleen met gedreven vakmensen om met zekerheid de kwaliteit te kunnen leveren die we onszelf ten doel stellen.

Gietvloer Woonkamer:

  • de juiste gietvloer voor uw budget;
  • een gietvloer waar u jarenlang plezier van heeft;
  • materialen naar keuze als gietvloer betonlook woonkamer tot microcement
  • kwalitatief advies van specialisten;
  • een gietvloer van vakmensen met 15 jaar ervaring?

Dan kiest u voor een gietvloer van Van Hollandse Bodem! Neem contact op of kom langs in onze showroom.

Interesse in een gietvloer en benieuwd hoe deze wordt aangebracht? In ons filmpje hebben we meegekeken met de diverse stappen van het gietproces.

Van Hollandse Bodem gietproces

Van Hollandse Bodem werkt volgens de volgende keurmerken:

NOA Afbouw Garantie

Garantie van een NOA afbouwbedrijf Een NOA-afbouwbedrijf maakt heldere afspraken. U tekent niet voor kleine lettertjes en kunt erop vertrouwen dat u met vakmensen in zee gaat. Toch willen wij u daarnaast ook twee extra garanties bieden: ▪ De NOA afbouwbedrijven leveren een perfect eindresultaat ▪ NOA staat in geval van geschillen borg voor een goede afhandeling Die garanties zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw verbouwing of bouw over kunt laten aan de experts

Efectis Nederland

De polyurethanen waar wij mee werken zijn uitgebreid getest door Efectis. De europesche hoofdrolspeler op het gebied van brandonderzoek. Wel zo fijn om te weten daat u met uw gezin op een brandveilige vloer leeft.

BREEMAN: Code for a sustainable built environment

Onze producten zijn duurzaam. Dit is vastgelegd in de BREEAM beoordelingsmethode. Dus goed voor u en uw omgeving.

PEUTZ

Peutz adviseert ons op het gebied van akoestiek. Dit vinden wij erg belangrijk omdat wij ook veel vloeren in bijvoorbeeld appartementen maken. Vraag onze adviseurs naar de diverse geluidsreducerende oplossingen die wij kunnen bieden.

AGBB

Door het gebruik van oplosmiddelvrije harsen en oplosmiddelvrije of watergedragen coatings, zijn de producten waaruit de systemen zijn opgebouwd, milieuvriendelijk. Dit hebben wij onafhankelijk getest bij het Duitse Umwelt Bundesambt. Weer een extra zekerheid voor u als koper.

TNO

Onze polyurethaan gietvloersystemen zijn slijtvast, UV stabiel en hebben een grote mate van rek. Daarom werken wij nauw samen met keuringsinstanties om deze kwaliteit te testen en te kunnen waarborgen.