Vakantiehuis Zeeland gietvloer

Gietvloer in Zeeuws vakantiehuis

Huis aan zee met een blauwe gietvloer

Kleur bekennen doen we over het algemeen liever met accessoires, details en decoratie dan in de basis van uw interieur. Eigenlijk is dat zonde, want het kiezen voor een kleur voor de basis van uw interieur of gietvloer maakt de ruimte juist heel uniek en persoonlijk.

gietvloer vakantiehuis Zeeland

Zo ziet u in dit eigentijdse Zeeuwse vakantiehuis vlakbij de zee. De kleur blauw geeft de ruimte een frisse uitstraling en een totaal ander gevoel dan thuis. Ook kleurt het blauw prachtig bij de houten constructie van dit huis, de meubels en de trap.

gietvloer vakantiehuis Zeeland

Naast het feit dat het er erg strak en zomers uitziet, is een gietvloer ook erg praktisch in een vakantiewoning. In dit geval wordt de woning ook voor verhuur gebruikt en is het dus een bijkomend voordeel dat de vloer duurzaam en goed te reinigen is.

Gietvloer badkamer Zeeland Microcement  Gietvloer Zeeland vakantiehuis
In de badkamer is gekozen voor een andere, neutrale kleur gietvloer. De gekozen kleur sluit mooi aan op de microcement wanden, deze hebben wij eveneens mogen aanbrengen. Het geheel is hierdoor strak, tijdloos en modern. Zowel de vloer als de wanden zijn geheel naadloos en dus hygiënisch en makkelijk in onderhoud.

Heeft u ook een ruimte die u voor verhuur gaat gebruiken? Informeer naar de mogelijkheden of kom eens langs in onze showroom in Gorinchem.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.