Gietvloer eetkamer

Gietvloer Groningen

Dat wij, Van Hollandse Bodem ons in het midden van het land bevinden, wil niet zeggen dat wij enkel hier in de buurt vloeren aanbrengen. Sterker nog wij leveren gietvloeren door heel Nederland en af en toe zelfs buiten ‘’Hollandse bodem’’. Van het Brabantse land tot in Amsterdam en van Rotterdam tot in Groningen.

Harenerholt Groningen

Zo werkten wij vorige maand nog mee aan een nieuwbouwproject in Groningen. Het project Harener Holt om precies te zijn, in het Groningse Haren. Vroeger stonden op deze plek buitenhuizen van welgestelden. Ze kwamen er om te wandelen, jagen of tot rust te komen. Op basis van deze rijke historie is er nu een nieuwe, stijlvolle woonwijk ontwikkeld.

Harener Holt Groningen gietvloer

De wijk Harener Holt in het Groningse Haren, waar wij diverse gietvloeren aanbrachten.

Het Harener Holt ligt aan de noordkant van Haren, iets ten zuiden van de stad Groningen. Aan de ene kant van de wijk tref je de gemoedelijke sfeer van een dorp en aan de andere kant ervaar je de levendigheid van de stad. Steden of dorpen in de omgeving bezoeken? Via de uitvalswegen sta je binnen een kwartier in het centrum van Groningen, rijd je in twintig minuten naar Assen en woon je op een halfuur van Drachten.
De wijk is mooi en ruimtelijk opgezet. Verschillende typen woningen, groene hofjes en vrije kavels wisselen elkaar af. Zo zijn er diverse soorten twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen.
gietvloer woonkamer

Kortom bent u geïnteresseerd in een gietvloer, maar komt u niet uit de buurt van Gorinchem? Dan hoeft dat dus absoluut geen probleem te zijn! Wij brengen gietvloeren aan in heel Nederland en als de buren ook enthousiast zijn over een gietvloer, kunnen wij u ook nog eens een mooie korting bieden. Vrijblijvend contact opnemen kan altijd of vraag ons gratis magazine aan, vol gietvloer inspiratie en praktische tips; info@gietvloer-wand.nl

gietvloer eetkamer

Bron: enkele afbeeldingen van VTwonen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.