Gietvloer Rotterdam Skyline

Gietvloer Rotterdam

Urban Living, City Chic, de bladen staan momenteel vol met dit soort eigentijdse woonstijlen. Bij deze interieurstijlen wordt vaak gekozen voor een gietvloer. Waarom dit zo’n goede match is, leggen we uit in dit blog.

‘’Less is more’’

Met een gietvloer kun je de perfecte basis leggen voor een stoer, industrieel interieur. Daarnaast sluit een gietvloer goed aan bij het ‘’less is more’’ principe. Iets wat een stoer interieur vaak ook uitstraalt, niet te veel poespas.

Zo’n industrieel interieur komt natuurlijk mooi uit tegen een indrukwekkende skyline. Een goed voorbeeld is onze eigen havenstad, Rotterdam. Van Hollandse Bodem maakt al jaren aansprekende vloerprojecten in Rotterdam.

De Hogeschool van Rotterdam, de coffeecorner van de Bijenkorf aan de Koopgoot en diverse Rotterdamse Mac Donalds filialen zijn voorzien van onze gietvloeren. Naast deze horecagelegenheden en winkels zijn er ook veel particulieren in Rotterdam die inmiddels op een gietvloer van Van Hollandse Bodem leven.

Gietvloer Rotterdam Vtwonen

Bron: Vtwonen

Nieuwbouw

Op dit moment wordt er in Rotterdam ook weer veel nieuwgebouwd. Het voordeel kan aardig oplopen als je de gietvloer collectief inkoopt. Dit is dus zeker iets om over na te denken. Rotterdam Noordbest, Park Zestienhoven, Fluwelen Weide, Meander, Aegidiusstraat en de weg naar Kralingen zijn enkele voorbeelden van projecten waar klanten gezamenlijk gietvloeren konden inkopen.

Het voordeel van gezamenlijk inkopen

Het collectief inkopen is niet het enige voordeel dat Van Hollandse Bodem biedt. Door de jaren heen hebben wij diverse klanten in Rotterdam blij kunnen maken met onze vloeren. Daardoor is er altijd wel een referentieadres bij u in de buurt, om te bezoeken en ervaringen uit te wisselen.
gietvloerrotterdam

Design Center Gorinchem

Van Hollandse Bodem is vanuit Rotterdam makkelijk te bereiken. Op nog geen half uur rijden vind je, direct naast de A15, onze ruime showroom. Hier kun je terecht voor gietvloeradvies, kleuradvies en de vloeren uiteraard in het echt zien.

Naast onze gietvloeren vind je in het design center andere exclusieve merken, als Minotti, Arclinea, Bang & Olufsen en Dacks. Dit maakt het mogelijk om een passend totaal interieuradvies binnen ons design center te maken en realiseren.

Of het dus gaat om een bedrijfspand, individuele woning of om een collectief project, we nodigen je graag uit in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Thuis afspreken? Dat kan natuurlijk ook, bel ons dan op 0183-624626 voor een afspraak.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.