GIETVLOEREN KANTOORVLOEREN

Wat maakt een ideale kantoorvloer?

U wilt een duurzame vloer, die daarnaast weinig onderhoud vraagt. Natuurlijk moet de vloer ook bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf. In alle opzichten zijn gietvloeren de perfecte kantoorvloeren. Met bovendien nog meer voordelen.

Voordelen van gietvloeren als bedrijfsvloeren

Het blijft niet bij de uitstraling alleen. Gietvloeren staan juist bekend om de enorm praktische voordelen, zeker voor bedrijfsruimtes. De vloeren zijn duurzaam, zowel in onderhoud als levensduur. Een goedgelegde gietvloer gaat jarenlang mee. Extra winst: de vloer wordt goedkoper naarmate het aantal vierkante meters toeneemt. Met name voor grote (zakelijke) oppervlakten is een gietvloer daarom heel interessant.

Een meer dan prettige werkruimte

Kille kantoorruimtes, ongezonde lucht en galmend geluid? Niet met een gietvloer! De zachte kunststof kantoorvloeren hebben een geluiddempende werking. Zo hebben uw medewerkers minder last van contactgeluid, wat de concentratie zal bevorderen.
Gietvloeren zijn hygiënisch en HACCP gecertificeerd. Een vloer die geen vuil vasthoudt heeft een positieve invloed op de lucht in uw bedrijfsruimte. Wilt u een prettige werkruimte creëren voor uw personeel? Een gietvloer als kantoorvloer is uw beste keus.

Kies voor een gegoten kantoorvloer als u:

  • uw bedrijfspand uitstraling wilt geven;
  • een duurzame investering wilt doen
  • wilt werken in een prettige, schone omgeving;
  • de juiste gietvloer voor uw budget wilt;
  • wilt werken met vakmensen met 15 jaar ervaring

Dan is Van Hollandse Bodem uw partner! Neem eens contact op of kom langs in de showroom. Wij komen ook graag bij u langs om de mogelijkheden voor kantoorvloeren te bespreken.

Laat uw kantoorvloeren gieten

Stijlvol, hoogwaardig, ruimtelijk; een gietvloer wordt, zoals de naam al zegt, gegoten. Gietvloeren zijn naadloze vloeren. Dat zorgt voor een prachtige uitstraling, die uw kantoor zeker een upgrade geeft.
Gietvloeren zijn leverbaar in elke denkbare kleur. Een match met huisstijlkleuren is dus niet ondenkbaar. Levering in exacte huisstijlkleur overigens ook niet, we kunnen alle kleuren mengen. Wilt u echt een statement maken en de vloer voor uw bedrijf laten spreken? Wij kunnen zelfs uw bedrijfslogo verwerken in uw kantoorvloer.

Gietvloer Brokx

Waarom kantoorvloeren van Van Hollandse Bodem?

Van Hollandse Bodem kiest bewust voor duurzaamheid en kwaliteit – u bent dan altijd beter af. Gietvloeren zijn onze passie, we werden verliefd op de eindeloze mogelijkheden van deze prachtige vloeren. Daar heeft u vooral profijt en plezier van als deze perfect gelegd worden. Naast de kwaliteit van onze producten mag u dan ook vakwerk van het hoogste niveau van ons verwachten. Voor minder doen we het niet.