Design Center Gorinchem Van Hollandse Bodem gietvloeren

Onze showrooms

Sinds eind vorig jaar kunt u niet alleen onze showroom in Gorinchem bezoeken, maar ook in Purmerend. Op het moment zijn er veel bedrijven die gietvloeren online aanbieden, maar een investering als een vloer ziet u waarschijnlijk liever eerst ‘’in het echt’’.

Dat begrijpen we en daarom hebben wij twee ruime showrooms, waar u de vloeren en kleuren zelf kunt zien. Daarnaast adviseren onze specialisten u graag en is er de mogelijkheid om professioneel kleuradvies te krijgen.

Purmerend

Gietvloer showroom Purmerend

In onze nieuwe, ruime showroom in Purmerend kunt u naast aangebrachte gietvloeren in twee verschillende kleuren ook verschillende kleurstalen bekijken. Ook kunt u hier diverse voorbeelden zien van microcement, zowel voor vloer als wand. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Showroom microcement Purmerend

Gorinchem

Onze ruime showroom in Gorinchem bevindt zich in het Open Huis Designcenter. In dit pand vindt u alles op het gebied van interieurdesign onder één dak. Laat u inspireren en bekijk de laatste internationale design trends. Ook hier adviseren onze specialisten u uiteraard graag over de mogelijkheden van gietvloeren en microcement. Tevens is het mogelijk om op dinsdag, woensdag en donderdag een afspraak te maken voor kleuradvies, want de vele mogelijkheden maken het kiezen niet altijd eenvoudiger. Onze kleurexpert Elaine helpt u graag bij uw kleurkeuze.

Van Hollandse Bodem Gorinchem gietvloerenShowroom gietvloer GorinchemGietvloer showroom Gorinchem

Van Hollandse Bodem Purmerend
Van IJsendijkstraat 162A
1442 LC Purmerend
+31 (0)299-407 747
purmerend@gietvloer-wand.nl

Designcenter ‘Het Open Huis’
Newtonweg 18
4207 HK Gorinchem
+31 (0)183-624 626
info@gietvloer-wand.nl

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.