OVER VAN HOLLANDSE BODEM

Aangenaam

Wij zijn Van Hollandse Bodem. Letterlijk, maar ook figuurlijk. Voor uw nieuwe ‘bodem’ voeren wij alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Alleen zo weten we zeker dat we de door ons geëiste hoge kwaliteit gietvloeren kunnen waarborgen. Wij leveren de beste gietvloer en microcement voor u. Voor minder doen we het niet. Zo werken we, al ruim 20 jaar.

Gietvloerspecialisten

Door ons enthousiasme voor deze prachtige vloeren zijn we inmiddels doorgewinterde gietvloer-experts. We kennen de beste materialen, de werking van een gietvloer op elke ondergrond, het samenstellen van de kleuren en we kennen de oneindige mogelijkheden van de vloeren. Koopt u een gietvloer bij Van Hollandse Bodem, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw keus.

Van Hollandse Bodem gietvloeren showroom

Werkwijze Van Hollandse Bodem

Wij werken vanuit onze passie voor gietvloeren en gaan dan ook voor een perfect resultaat. Daarbij is samenwerking met onze klanten cruciaal. Aandachtig luisteren wij naar uw kleur-, materiaal- en budgetwensen, bespreken uw verwachtingen en de mogelijkheden. Eerlijk advies, wat we vertalen naar de vloer van uw dromen.

Benieuwd naar onze gietvloeren? 

400m2 gietvloer-inspiratie in Gorinchem

Omdat klantcontact aan de basis staat voor het realiseren van de perfecte gietvloer en microcement, verwelkomen wij u met alle plezier persoonlijk in onze showroom in Gorinchem. Laat u inspireren door onze totale collectie gietvloeren en de deskundige adviseurs van Van Hollandse Bodem!

Showroom Van Hollandse Bodem gietvloeren
Designcenter ‘Het Open Huis’
Newtonweg 18
4207 HK Gorinchem

Heeft u een vraag over onze gietvloeren? Stel deze gerust.