OVER VAN HOLLANDSE BODEM

Aangenaam

Wij zijn Van Hollandse Bodem. Letterlijk, maar ook figuurlijk. Voor jouw nieuwe ‘bodem’ voeren wij alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Alleen zo weten we zeker dat we de door ons geëiste hoge kwaliteit gietvloeren kunnen waarborgen. Wij leveren de beste gietvloer en microcement voor jou. Voor minder doen we het niet. Zo werken we, al ruim 20 jaar.

Gietvloerspecialisten

Door ons enthousiasme voor deze prachtige vloeren zijn we inmiddels doorgewinterde gietvloer-experts. We kennen de beste materialen, de werking van een gietvloer op elke ondergrond, de samenstelling van de kleuren en de oneindige mogelijkheden van de vloeren. Koop je een gietvloer bij Van Hollandse Bodem, dan weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van je keus.

Gietvloer showroom Purmerend Gorinchem

Werkwijze Van Hollandse Bodem

Wij werken vanuit onze passie voor gietvloeren en gaan dan ook voor een perfect resultaat. Daarbij is samenwerking met jou als klant cruciaal. Aandachtig luisteren wij naar je kleur-, materiaal- en budgetwensen, bespreken je verwachtingen en de mogelijkheden. Eerlijk advies, wat we vertalen naar de vloer van je dromen.

Benieuwd naar onze gietvloeren? 

400m2 gietvloer-inspiratie in Gorinchem

Omdat klantcontact aan de basis staat van de perfecte gietvloer en microcement, verwelkomen wij je met alle plezier persoonlijk in onze showrooms in Gorinchem. Laat je inspireren door onze totale collectie gietvloeren en de deskundige adviseurs van Van Hollandse Bodem!

Van Hollandse Bodem gietvloeren
showroom in het ‘Het Open Huis’
Designcenter in Gorinchem.

Heb je een vraag over onze gietvloeren? Stel deze gerust.