Decoratieve wandafwerking

DECORATIEVE WANDAFWERKING

Minerale decoratieve wandafwerkingen

Kleur en textuur komen tot leven met onze minerale decoratieve wandafwerkingen. Bij interieurstyling gaan we vaak standaard uit van geverfde muren, met wellicht hier en daar een kleurtje, maar er is zoveel meer mogelijk. Decoratieve wanden kunnen veel impact hebben op een ruimte. Zo kun je een wand er echt uit laten springen en dat ‘’wauw effect’’ toevoegen aan je interieur, maar je kunt ook kiezen voor een stoere neutrale look.

Onze decoratieve kalkpleisterafwerkingen worden gemaakt van mineralen uit de aarde en omgezet tot een natuursteenfineer. Het resultaat is niet alleen duurzaam en naadloos, maar ook robuust, functioneel en stijlvol. Een muur die je wilt aanraken en een statement in de ruimte.

Animamundi

Animamundi is geïnspireerd op het idee van ‘’uitgewassen beton’’, maar dan met een metallic uitstraling. Deze innovatieve decoratieve wandafwerking op waterbasis heeft een zachte parelmoer look en een structuureffect. Met Animamundi voeg je elegantie en stijl toe aan moderne, high-end interieurs. Met een uitgebreid kleurenpallet zijn de mogelijkheden eindeloos.

Animamundi

Marmorino KS

Marmorino KS is een afwerking op minerale kalkbasis met een fluweelzachte textuur.

Deze afwerking ziet eruit als geslepen kalksteen en bestaat uit twee lagen die met behulp van een flexibele roestvrijstalen troffel worden aangebracht. Het is met dit materiaal mogelijk om levendige ‘’gewolkte’’ effecten te creëren, geïnspireerd op het historische “Marmorino Veneziano”. Deze afwerking is duurzaam en zeer veelzijdig. De samenstelling heeft een hoge vochtdoorlaatbaarheid en hierdoor is Marmorino KS een natuurlijke langdurige schimmelbescherming.

Marmorino

Teodorico

Teodorico is een decoratieve kalkpleister met een korrel. Bestaande uit natuurlijke organische plamuren, fijn marmerpoeder, geselecteerde inerte stoffen en verdikkingsmiddelen. Deze mineraal pleister kan, naar wens, worden geaccentueerd met bronzen, zilveren en gouden metallic highlights, waardoor je nog meer diepte en karakter toevoegt aan je muur. Ook kunnen we met dit product marmer effecten nabootsen met een lichte schittering.

De hoge alkaliteit (het vermogen om zuren te neutraliseren) is typisch is voor dit Venetiaans pleisterwerk. In combinatie met de goede doorlaatbaarheid, maakt dit Teodorico tot een natuurlijke antischimmelafwerking.

Teodorico kan ook worden aangebracht over:

  • Kalk- en cementmortels
  • Vochtdoorlatende pleisters
  • Gipsplaat
  • Cementplaat

Ook dit product is twee-laags en wordt aangebracht met een flexibele roestvrijstalen troffel.

Swahili

Op zoek naar verbluffende subtiele metallic effecten? Kies dan voor de glinsterende afwerking Swahili, een decoratieve acrylcoating op waterbasis. Swahili is gemaakt van geselecteerd kwartszand en heeft bijzondere visuele effecten. Dit geeft een uniek spel van licht en schaduw.  Met een zachte fluweelachtige textuur voegt Swahili elegantie en stijl toe aan interieurs. Swahili kunnen wij aanbrengen in vele kleuren met een gouden of zilveren basis.

Decoratieve wandafwerking stuc