Coating vloer Jimmy

Coating vloer

Bij Van Hollandse Bodem houden wij ons voornamelijk bezig met Pu giet- en microcement vloeren en wanden. Maar wat je misschien nog niet wist is dat wij ook coating vloeren kunnen maken, zoals bijvoorbeeld deze robuuste vloer bij Jimmy Coffee and Food in Gorinchem.

Coating vloer Jimmy Gorinchem

Robuuste vloer

Een coating vloer kan een voordeligere oplossing zijn voor bijvoorbeeld garagevloeren of ruimtes waar een robuuste, decoratieve vloer gewenst is, zoals bijvoorbeeld hier bij Jimmy. De coating kan in iedere kleur worden aangebracht, maar houdt er wel rekening mee dat de ondervloer zichtbaar blijft en eventuele scheuren in de vloer dus ook. In sommige gevallen geeft dit de vloer juist extra karakter.

Coating vloer Jimmy

 

Jimmy Great Food & Delicious Coffee

Het interieur bij Jimmy Great Food & Delicious Coffee is geïnspireerd op de sfeervolle koffietentjes die je tegenwoordig ziet in Australië en Amerika. Het interieur is zomers en er is gekozen voor vrolijke felle kleurtjes, riet en veel planten. Op het menu staan naast heerlijke lunchgerechten ook verrukkelijke taarten en ijsjes.

Coating vloer Jimmy

De voordelen van een coating vloer

Onze gietvloeren zijn uiteindelijk het meest geschikt voor in woningen, maar een coating vloer kan een mooie oplossing zijn voor andere doeleinden. De voordelen van een coating vloer zijn;

  • Voordelige prijs per m2 (minder lagen dan Pu gietvloer en dus minder arbeid en materiaal)
  • Dunne laag, max 1mm
  • Slijtvast
  • Sterk
  • Naadloos
  • Industrieel, decoratief uiterlijk

Kom eens langs

Benieuwd of een coating vloer geschikt is voor jouw project? We helpen graag bij het kiezen van de juiste vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs in onze showrooms.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.