GIETVLOEREN WINKELVLOEREN

Een winkelvloer moet niet afleiden van uw producten

Maar deze juist extra tot zijn recht laten komen. Dat is wat een gietvloer doet! Deze strakke, ruimtelijke vloer geeft uw winkel klasse en laat uw producten uitblinken.

Een gietvloer als winkelvloer

Een gegoten vloer zoals een gietvloer is naadloos. Dat geeft een enorm gevoel van ruimte en licht. Vandaar dat een gietvloer als zeer stijlvol wordt beoordeeld. Het is de perfecte basis om uw producten op uit te laten komen. De gietvloer heeft echter nog veel meer pluspunten dan uitstraling alleen.

Schoon en hygiënisch

Gietvloeren zijn makkelijk schoon te houden, hygiënische vloeren. Dat is een fijne eigenschap voor intensief gebruik in winkels en showrooms. Werkt u met voedsel? Onze vloeren zijn HACCP-gecertificeerd.

Duurzame winkelvloer

Niets zo vervelend als een prachtige winkelvloer die binnen enkele jaren vervangen moet worden. Wij kiezen daarom bewust voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze gietvloeren worden gemaakt van scheuroverbruggend en comfortabel polyurethaan. We werken uitsluitend met vakmensen om de vloeren aan te brengen, zodat wij én u verzekerd zijn van een solide winkelvloer.

Wilt u:

  • uw winkel een stijlvolle uitstraling geven;
  • een duurzame investering doen;
  • een schone en hygiënische winkelvloer;
  • de juiste gietvloer voor uw budget;
  • werken met vakmensen met passie voor hun werk en 15 jaar ervaring?

Dan is Van Hollandse Bodem uw partner. Neem contact op of kom langs in onze showroom. Wij komen natuurlijk ook graag langs in uw winkel of showroom.

Speciaal versterkt voor winkels en showrooms

Een winkelvloer krijgt aardig wat te voortduren. De vloer van uw keuze moet dan ook een uitermate hoge slijtvastheid hebben. Daar houden we natuurlijk rekening mee. Gietvloeren zijn sterke vloeren, daarnaast brengen we versterkte loopzones aan bij bijvoorbeeld de entree, balies en paskamers. Wij kunnen de vloeren leggen in meer kleuren dan u voor mogelijk houdt, dus er is altijd een passende kleur voor uw winkel, showroom, winkelcentrum of galerie.

Gietvloer Brokx

Waarom een winkelvloer van Van Hollandse Bodem

Gietvloeren zijn prachtige, stijlvolle winkelvloeren waar we ons hart aan verloren hebben. Dat enthousiasme brengen we graag over en we gaan dan ook voor het beste resultaat, bij elk project. Zodat ook úw winkel(vloer) schittert!