WOONBETON

Vloeren en wanden met uitstraling

Onze woonbeton vloeren en wanden zijn allemaal uniek van karakter, maar hebben 1 gemeenschappelijke deler, het is een sterke afwerking met een robuuste en unieke uitstraling. Iedere vloer en wand heeft een eigen tekening wat juist uw woonbeton uniek maakt. Het kan na een gedegen voorbewerking op bijna iedere ondergrond. Kijk op onze portfolio pagina welke prachtige wanden en vloeren we inmiddels bij andere tevreden klanten hebben gemaakt of laat u inspireren in onze showroom!

Wat is woonbeton

Woonbeton kent vele benamingen: microcement, cementgebonden gietvloer, minerale gietvloer, beton cire, leefbeton, noem maar op. Het is een robuust type vloerafwerking die door de manier van aanbrengen een prachtige unieke tekening heeft. Na een gedegen voorbereiding van de ondergrond wordt een cementgebonden pleisterlaag aangebracht welke een unieke structuur heeft. Dit brengen wij met een spaan aan en daardoor bepaald de hand van de meester de uitstraling van uw woonbeton wand of vloerafwerking.  Daarna wordt er na het impregneren van de pleisterlaag twee slijtvaste transparante toplagen aangebracht. Kortom woonbeton is een vloer en wandafwerking met een industriële look, maar dan met een hoog wooncomfort. Ideaal om de wanden toe te passen in uw badkamer: naadloos, makkelijk te reinigen en schimmelwerend.

Wat maakt ons woonbeton uniek

Ons sterke woonbeton is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Wat ons systeem zo uniek maakt is de speciaal ontwikkelde ondervloer waardoor de kans op scheurvorming sterk vermindert. Zo doen wij er in ieder geval alles aan om scheurvorming vanuit de ondergrond tegen te gaan. Daarnaast leveren wij de microcement in een breed pallet van meer dan 50 standaard kleuren. De kleuren zijn samengesteld met lichtechte minerale pigmenten. Van warme aardse tinten tot stoere zakelijke grijstinten. Naast onze standaard collectie kunnen we tegenwoordig zelfs bijna alle RAL en NCS kleuren maken. Door de nauwkeurig geselecteerde samenstelling is deze vloer erg duurzaam. De vloeren en wanden van woonbeton worden afgewerkt met een zeer fijne pleisterlaag. Daardoor krijgt u de mooiste kleurschakeringen. Het heeft de uitstraling van een industriële gietvloer betonvloer, maar dan met een hoog wooncomfort. Kortom, de vloer die tegen een stootje kan!

Microcement Woonbeton

Persoonlijk advies en inspiratie

Door het zo goed mogelijk adviseren en een reëel verwachtingspatroon te scheppen richting onze klanten proberen we tot een optimaal resultaat te komen. Dat betekend voor u dus een woonbeton waar u jarenlang zorgeloos plezier van kunt hebben. Wij stellen in een persoonlijk advies uw wensen centraal en zoeken daarbij de vloerafwerking op maat. Wij nemen uitgebreid de tijd voor een kleuradvies , maar ook voor zaken waar u misschien niet aan heeft gedacht zoals lichtinval, gebruiksintensiteit en ondergrond. Laat u inspireren door onze adviseurs.

Onze applicateurs

Van Hollandse Bodem heeft al 15 jaar ervaring met het vervaardigen van gietvloeren en microcement. De basis van het succes is dat wij applicateurs hebben opgeleid die met passie aan de vloeren werken. Onze applicateurs zijn communicatief vaardig en zorgen voor een goed eindresultaat. Wij werken als team en zijn pas tevreden als u dat bent.

Het onderhoud

Doordat onze microcement wordt afgewerkt met twee toplagen is het een zeer gebruiksvriendelijke vloer. Deze beschermlaag is zeer slijtvast en in tegenstelling tot een waslaag heeft dit nauwelijks onderhoud nodig. De laklaag is vuil- en stofafstotend, naadloos, antiallergisch, antistatisch, duurzaam, brandveilig en eenvoudig te reinigen.

Microcement